Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.04.03

Az adakozás áldása - 700-as club videó

Az adakozás áldása - 700-as club videó

A család új helyre költözött. A régi házat nem tudták eladni ezért egyszerre  két jelzáloghitelt fizettek. A pénz került életük központjába, állandóan ez volt a központi téma. állandóan a családban. A bank lefoglalta kanadai házukat, A munka folytatásához (mint hátgerinc masszőz)  új eszközre volt szükség, ehhez is kölcsönre volt szüksége. Pénzt kellett felvennie, adósságuk ezzel fél millió dollárra nőtt. nagyon keveset keresett,kezelésenként 5 dollár volt a bevételük.
Kétségbeejtő érzés uralkodott el rajtuk, a tág családi kör összefogott, hogy legyen mit enniük, de az adóságspirálból képtelenek kimenekülni.
A 700-as klubban hallottak az adakozás jelentőségéről, de úgy érezték, hogy Isten megérti, hogy jelen helyzetükben ez nekik nem lehetséges. Ennek ellenére megérezték, hogy nekik nem csak elfogadni kell, hanem adni is.
Úgy határoztak, hogy mégis megkezdik az adakozást. Felszabadító pillanat volt ez a számukra, és bizonyoságot kaptak  Jézus szeretetéről amikor kaptak egy elfeledett biztosítási csekket egy nagyobb öszegről. Ez hatalmas bizonyság lett a számukra és döntöttek a rendszeres tizedfizetés mellett. Javultak a kereseti lehetőségeik, jó úton haladnak a teljes törlesztés felé. Isten az Atyánk és ha bízunk Őbenne akkor Ő mindent elrendez

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

bp.

anna, 2011.10.31 02:06

ha tutok segis kérlek köszönöm 11773353-00497893

Re: bp.

Szabo-Fekete Judit, 2012.01.31 21:43

Azt nem tudom hogy hova kell a tizedet befizetni? Én válaszom meg a szervezetet ahova adományozni szeretnék? Köszönettel :Judit

Heaven is for real

Lilla, 2011.05.07 14:29

Nem ide tartozik, de nem találtam lehetőséget arra, hogy írjak neked. Megvan-e magyarul a 700-as kub azon adása, amiben Colton Burto-ról van szó, a négyéves kisfiúról, aki a Mennyben járt?
angolul itt van: http://www.youtube.com/watch?v=QdUGoFTfP7w&feature=related
Írj légy szíves emailt: lillaficsor kukac gmail.com